Ota yhteyttä!
Seuraa somessa:

Talvinen sää ja pipokausi aiheuttavat monelle meistä ongelmia hiusten ja hiuspohjan kanssa. Kuiva pakkasilma saa hiukset lentelemään sähköisenä, hiuspohja voi tuntua ärtyneeltä ja pipo vie viimeisenkin volyymin hiuksista. Kuulostaako tutulta?

Hiusten sähköistymiseen on useita syitä: pakkanen, kuiva ilma, usein toistuva pesu, keinokuituiset vaatteet ja hiusten harjaaminen lisäävät hiuksissa negatiivista varausta. Kuiva ja kylmä ilma hidastaa varauksen purkautumista  ja saa hiukset hylkimään toisiaan eli leijumaan.

Hiuspohjan iho voi myös reagoida talvikeleihin, ja monelle onkin tuttua että hiuspohja muuttuu talven tullen kuivemmaksi, hilseileväksi tai kiristäväksi. Tällöin kannattaa ottaa täsmäaseet käyttöön. Kuivalle ja herkälle hiuspohjalle sopivia tuotteita ovat esimerkiksi kotimaiset CUTRIN Bio+ Hydra Balance shampoo (16,90€), hiuspohjan tehokosteuttaja, hiuspohjaan jätettävä geelivoide CUTRIN Bio+ Hydra Balance Scalp Treatment (16,90€) ja SIM System 4 Shampoo 2 (13€). Hellävarainen öljykuorinta kannattaa myös ottaa kuivan hiuspohjan hoitorutiineihin mukaan, SIM System Oil Cure Hairmask (13€).

 

Sähköisten hiusten hoito alkaa kosteuttavalla hoitoaineella, tarpeen mukaan voit käyttää myös tehohoitoa eli hiusnaamiota. Pesun jälkeen kannattaa ehdottomasti laittaa hiuksiin myös jätettävää hoitoainetta, joka muodostaa hiusten ympärille kosteuden haihtumista estävän kalvon. Tehokkaimpia sähköisyyden estoon ovat öljyt ja voidemaiset tuotteet.

Hairlekiinin kampaajat kertovat omat suosikkituotteensa sähköisten hiusten taltuttamiseen:

Kati:

  1. SYSTEM Hydrate Mask (39,90€) Syväkosteuttava hiusnaamio on super tehokas hoito kuiville hiuksille ja sähköisille hiuksille.
  2. CUTRIN Ainoa Moisture Conditioner (16,90€). Kosteuttava hoitoaine selvittää tehokkaasti ja jättää hiukset ihanan pehmeiksi. Kiva mieto tuoksu, tämä hoitoaine sopii kaikille.
  3. NAK HAIR Luxe Finishing Cream (16,90€) Kevyt hiuksiin jätettävä voide. Hiero pieni määrä tuotetta käsiin ja vie se kuivien hiusten pintaan, poistaa hyvin sähköisyyttä. Kevyt koostumus sopii myös hennoille hiuksille.

Heidi:

KERASTASE Elixir Ultime-tuotesarja. Sen öljyjä sisältävät tuotteet ovat erityisen hyviä nyt talviaikaan, kun hiukset kaipaavat lisää kosteutta ja kiiltoa.

  1. KERASTASE Elixir Ultime Le Bain (28,50€) Marula-öljyä sisältävä shampookylpy antaa hiuksille pehmeyttä ja kiiltoa.
  2. KERASTASE Le Fondant (38€) Hennoille hiuksille sopiva ravitseva hoitoaine, karhemmat ja kuivemmat hiukset tykkäävät Le Masque (48,50€) hiusnaamiosta. Jos hiukset ovat oikein kuivat ja sähköiset, voit käyttä naamiota tehokuurina ja lisätä siihen pari tippaa hiusöljyä vielä tehostamaan kosteuttavaa vaikutusta.
  3. KERASTASE L´Huile Originale (48,50€). Ihan huippu tuote kelle vain! Tämä hiusöljy on kyllä ehdoton suosikkituote, vie hyvin sähköisyyttä, ravitsee, antaa kiiltoa, lämpösuojan.. Myös miehet tykkäävät tästä tuotteesta!

Hanna:

  1. FOUR REASONS Nature-sarjan kosteuttavat tuotteet Moisture shampoo & hoitoaine (16,90€/kpl) Intensiivisesti kosteuttavat tuotteet tekevät hiuksista kivan pehmeät ja joustavat. Hyvät tuotteet myös kiharalle hiukselle! Tuotteet ovat kotimaista sertifioitua luonnonkosmetiikkaa, ilman silikoneja. Eettistä luksusta, joka ottaa myös ympäristön huomioon. Sopii kaikille, myös lasten sähköisille hiuksille.

Vinkit & tuotteet talvihiusten hoitoon löydät Kauppakeskus Minnan Hairlekiinista.

Lue myös

Katso kaikki >