Ota yhteyttä!
Seuraa somessa:

MINNAN HISTORIA

Kauppakeskus Minna on saanut nimensä kunnianosoituksena Minna Canthille. Talon rakennutti alun perin Kuopion kauppiaat ja yrittäjät ry vuonna 1988. Aluksi kauppiastavarataloksi rakennettu kauppakeskus käytti nimeä Savon City, mutta 1990-luvun alussa tapahtuneen konkurssin jälkeen ja omistajan vaihduttua myös nimi vaihtui nykyiseksi.

Carlson myi vuonna 2013 Iso Ceen kiinteistön Kevalle, jolla oli jo ennestään omistuksessa viereinen kauppakeskuksen kiinteistö. Vuonna 2018 toteutetun brändiuudistuksen myötä uudeksi nimeksi muodostui Kauppa- ja viihdekeskus Minna.

Minnasta löytyy noin 30 liikettä ja palvelua, jotka tarjoavat ratkaisuja vapaa-aikaan, pukeutumiseen sekä kauneuteen ja hyvinvointiin. Lisäksi Minnassa on ravintola.

MINNASTA ON MONEKSI

Kauppa- ja viihdekeskus Minna on Kuopion maamerkki, joka kutsuu lähelle, ostosten ja elämysten ääreen. Minna koostuu kahdesta rakennuksesta –  kauppakeskuksesta ja viihdekeskuksesta, jotka yhdistyivät yhdeksi kokonaisuudeksi vuonna 2018. Trendikäs ja rento ympäristö kätkee sisälleen monipuolisen kattauksen erilaisia liikkeitä ja palveluita. Kauppakeskuksen puolelta löydät mm. muodin ja vapaa-ajan liikkeitä, pikkuliikkeitä ja viihtyisän kahvilan. Ainutlaatuiseksi Minnan palvelutarjonnan tekee Viihdekeskuksessa sijaitseva Kuopion suurin elokuvateatteri, Virtuaalimaailma Warppi  ja viihtyisät ravintolat, joissa voit nauttia lounasta tai istua iltaa yhdessä ystävien kanssa.

Kauppa- ja viihdekeskus Minnan omistaa Suomen suurin eläkevakuutusyhtiö Keva. Sen johtamisesta ja operatiivisista toiminnoista vastaa CBRE Finland Oy. CBRE Finland Oy tarjoaa kiinteistöalan asiantuntijapalveluita kiinteistöjen omistajille, sijoittajille ja vuokralaisille Helsingin, Turun, Jyväskylän ja Oulun toimipisteistä käsin. Palvelutarjontaamme kuuluu myynti-, osto- ja velkarahoitusjärjestelyneuvonanto,  toimitilavuokraus, kiinteistöjohdon konsultointi ja vuokralaisedustus, kiinteistöomaisuuden hallinnointi, kauppakeskusjohtaminen, kiinteistöarviointi sekä toimitila- ja työympäristömuutokset. CBRE Finlandilla työskentelee yli 100  kiinteistöalan asiantuntijaa.

CBRE Group, Inc. (NYSE: CBG), Fortune 500- ja S&P 500 -yhtiö, jonka pääkonttori sijaitsee Los Angelesissa, on maailman suurin kaupallinen kiinteistöpalvelu- ja sijoitusyhtiö (vuoden 2018 liikevaihdon perusteella). Yhtiöllä on yli 90 000 työntekijää (osakkuusyhtiöt pois lukien), ja sen yli 480 toimistoa (osakkuusyhtiöt pois lukien) palvelevat kiinteistöjen omistajia, sijoittajia ja vuokralaisia eri puolilla maailmaa. CBRE tarjoaa kiinteistön myynti- ja leasingpalveluita ja niihin liittyvää strategista neuvontaa, yrityspalveluja, kiinteistö-, toimitila- ja projektijohtopalveluja, kiinnelainapalveluja, arviointipalveluja, kehityspalveluja, sijoitusten hoitopalveluja ja tutkimus- ja konsulttipalveluja.

Keva on Suomen suurin eläkevakuuttaja, joka huolehtii kunta-alan, valtion, kirkon ja Kelan henkilöstön eläkeasioista. Keva tukee myös työuria monipuolisilla työelämäpalveluilla ja palvelee yhteensä 1,2 miljoonaa julkisen sektorin työntekijää ja eläkkeensaajaa.