Ota yhteyttä!
Seuraa somessa:

Yleistä Minnasta

Löytötavarat

Kaikki Kauppa- ja Viihdekeskus Minnaan jääneet tavarat toimitetaan Savon Löytötavaratoimistoon. Kadonneiden tavaroiden tiedusteluja voi tehdä soittamalla numeroon 0600 92 111 (1,98 € min + pvm/mpm).

Kadonneet tavarat voi noutaa erikseen sovittuna ajankohtana osoitteesta Minna Canthin katu 23, Kuopio. Tarvittaessa myös löytötavaroiden postitus onnistuu. Paikan päällä löytötavaratiedusteluja voi tehdä ti–to klo 11–16.

Kierrätys

Löytyykö sinulta käytettyjä, rikkinäisiä vaatteita tai kodintekstiilejä? Kierrätä ne Minnassa!

Lindex ottaa vastaan tarpeettomat tekstiilit, ja toimittaa ne edelleen yhteistyökumppanilleen Reccille, joka edistää vastuullista kuluttamista. Recci lajittelee tekstiilit, ja kierrättää mahdollisimman monet niistä esimerkiksi second hand- myymälöissä. Jos tekstiili ei ole riittävän laadukasta uudelleenkäyttöön, se kierrätetään eristeiksi tai teollisuuskankaiksi.

  • Kaikentyyppiset tekstiilit ovat tervetulleita kierrätykseen, niiden ostopaikasta riippumatta! Tekstiilien tulee olla kuivia, puhtaita ja suljetussa muovipussissa- tai kassissa.
  • Tuodessasi vähintään yhden kassillisen tekstiilejä kiertoon, saat 5 euron alennuskupongin tehdessäsi ostoksia vähintään 30 eurolla! 1 kuponki / kierrätyskerta. Kuponki on voimassa ainoastaan Lindex-myymälässä, ja se on voimassa 3 kuukautta. Tarjousta ei voi yhdistää muihin alennuksiin, käyttää Lindexin verkkokaupassa eikä sillä voi ostaa lahjakorttia.

Lemmikit

Meillä Minnassa on tärkeää, että aivan kaikki ovat tervetulleita nauttimaan ostoksista ja elämyksistä – myös perheen lemmikit. Toivotammekin kaikenkarvaiset eläinystävät tervetulleeksi tassuttelemaan Minnan käytäville. Kahvila Brüsta saat lemmikillesi vettä juotavaksi – varaathan mukaasi lemmikin oman juomakupin.

Eläinasiakkaat Minnan myymälöissä

Lemmikit ovat tervetulleita shoppailuseuraksi kaikkiin kauppakeskuksen liikkeisiin!

Yhteiset pelisäännöt lemmikin kanssa asioivalle

Varmistaaksemme kaikille – lemmikeille, niiden omistajille ja muille asiakkaille – mukavan ja rauhallisen ostosreissun, tulee lemmikkien mukanaolon ajan huomioida muutamia pelisääntöjä:

  • Pidäthän lemmikin aina kytkettynä ja valvottuna
  • Otathan huomioon muut asiakkaat – kaikille eläimet eivät ole tuttuja
  • Siivoathan vahingot ja jäljet. Mikäli huolellisuudesta huolimatta vahinko pääsee käymään, omistaja on velvollinen siivoamaan lemmikkinsä jäljet.
  • Nauti yhteisestä shoppailureissusta rakkaan lemmikin kanssa! Yhteinen lepohetki sujuu mukavasti Kahvila Brün tiloissa virvokkeita nauttien!

WC-tilat

Asiakas-wc:t sijaistevat Minnan 1. ja H-kerroksessa.  Molemmista kerroksista löytyvät naisten ja miesten vessat, sekä esteettömät wc-tilat.

Lastenhoitoon suosittelemme H-kerroksen perhetilaa, jonka keittiön yhteydestä löytyy myös oma rauhallinen tila imetykseen. H-kerroksen wc tilasta löytyy lisäksi lasten oma wc-istuin sekä vaipanvaihtopöytä.

WC tilojen avaaminen toimii soittamalla palvelunumeroon, joka avaa halutun wc:n oven. Jokaisella wc:llä on oma numeronsa, joka näkyy oven vieressä olevasta kyltistä. H-kerroksen wc-tiloihin voi pyytää oven avauksen Lastenmaailman liikkeistä.