Ota yhteyttä!
Seuraa somessa:

Viihdekeskuksen -K1 kerroksessa voit nähdä jotain todella mielenkiintoista…

Nimittäin 3D- artisti Ville Leppäsen mielettömän taideteoksen! Ideana tässä teoksessa oli sisällyttää siihen Minnasta löytyvät palvelut, johon Leppänen toi omalla tyylillään ripauksen virtuaalimaailmaa!

Ville Leppäsen taiteelliset projektit sijoittuvat yleensä viihde-, mainos-, ja muotialalle, ja näiden lisäksi hän on tehnyt 3D- visualisointivideoita ja -kuvia eri rakennusfirmoille. Leppänen on myös mallintanut asiakastöinä 3D- vaatteita esimerkiksi Marimekolle ja helsinkiläiselle Arcelevn-brändille, jonka pohjalta renderöitiin Suomen ensimmäinen kokonaan virtuaalisesti toteutettu muotinäytös!

Tuoreimpina tuotoksinaan Leppänen on tehnyt Lego Masters Suomi- introvideon ja ollut mukana Batteryn mainoskampanjoissa. Kesällä 2022 olet saattanut nähdä hänen tekemiään keikkavisuaaleja esimerkiksi rap-artisti Gettomasan festarikeikoilla!

Leppäsen työprosessi etenee karkeasti käsintehdystä luonnostelmasta moneen eri 3D-ohjelmaan, ja lopullinen renderöinti viimeistellään video- ja kuvanmuokkausohjelmilla. Leppänen käyttää paljon oikeasta ympäristöstä itse kuvaamiaan tekstuureja, jotka hän sekoittaa muuten surrealistiseen kerrontatapaan. Hänen työnsä ottavat vahvasti vaikutteita nykymuodista, arkkitehtuurista, muotoilusta ja unenomaisesta surrealismista.

Löydät taiteilijan Instagramista nimellä @vl.graphics

 

Lue myös

Katso kaikki >