Ota yhteyttä!
Seuraa somessa:

MITÄS MINNANTAINA?

Olemme lanseeranneet kerran kuussa vietettävän MINNANTAI-päivän, jossa aina yksi Minnan myymälöistä on pääosassa!

Kuukauden MINNANTAI-myymälä tarjoaa päivän aikana asiakkailleen iloa ja yllätyksiä mm. arvontojen, spesiaalien tarjousten ja ohjelman kera! Julkaisemme kanavissamme MINNANTAI-myymälän hyvissä ajoin etukäteen, ja kerromme mitä myymälässä tuolloin tapahtuu! Toki osan yllätyksistä saatamme jättää paikan päälle..

Kannattaa siis ottaa myös Minnan Instagram- ja Facebook tilit seurantaan, jotta pysyt mukana missä ja milloin Minnantaita vietetään ja varsinkin, mitä silloin tapahtuu! Päivitämme MINNANTAI-myymälät ja – päivät myös tähän artikkeliin.

Nähdään Minnantaina!

 

MINNANTAI-MYYMÄLÄ

Hairlekiini 21.8.2023

Minnantaita vietetään maanantaina 21.8. jolloin Minnan Hairlekiinissa on koko päivän paikalla peruukkiasiantuntija! Ammattilaisten johdolla pääset tutustumaan peruukkeihin, päähineisiin ja oheistuoteisiin klo 9-16, sekä saat -30% alennuksen päähineistä Minnantaista 26.8. saakka!

Peruukkipalvelu on ollut Minnan Hairlekiinissa nyt kuusi vuotta, eikä sitä ole saatavilla muissa Hairlekiineissa (poislukien Rovaniemi). Valikoimasta löytyy paljon erilaisia peruukkeja sekä päähineitä, lisäksi saatavilla on myös naisille päälakilisäkkeitä ja miehille tupéita. Hairlekiiniin voit tulla matalalla kynnyksellä sovitelemaan malleja!⁠

Peruukkipalveluun on suositeltavaa aina varata aika ennakkoon puhelimitse, numerosta 0172633337.⁠

Lämpimästi tervetuloa Minnantaille Sinua palvelevaan Hairlekiiniin, kauppakeskuksen ensimmäiseen kerrokseen!

 

 

Lue myös

Katso kaikki >