Ota yhteyttä!
Seuraa somessa:

 

Järjestämme Kauppakeskus Minnassa  14.9. -26.9. ”Minnan Kotimaista! – Pop up” -tapahtuman, jonka tavoitteena on tukea paikallisia pienyrittäjiä ja suomalaista tuotantoa. Paikalla on yli 10 kotimaista pienyrittäjää myymässä omia tuotteitaan.

Monelle pienelle yritykselle messut ja tapahtumat ovat olleet pääasiallinen tapa esitellä ja myydä tuotteita. Kulunut vuosi on ollut vaikea niin pienyrittäjille kuin ylipäätään vähittäiskaupalle. Haluamme tukea paikallisia yrittäjiä ja tuoda heidän tuotteensa kuopiolaisten saataville. Kauppakeskus ei peri vuokraa myyntipaikoista, joten kaikki tuotto menee suoraan yrittäjille.

Teemana ”Minnan Kotimaista! – Pop up” -tapahtumassa on hyvinvointi, ekologisuus ja paikallisuus. Minnaan tuotteitaan tulevat myymään esimerkiksi uniikkeja tuotteita työkoneiden ja polkupyörien sisäkumeista valmistava ASMI, kierrätysmateriaaleista koruja ja asusteita valmistava Eve by Knots, sekä kuopiolainen Hygge essentials, joka tarjoaa ekologisia sekä luonnonmukaisia tuotteita kotiin ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin.

Yksi Minnan Kotimaista! -Pop up tapahtumaan osallistuvista yrityksistä on tuotemerkillään ehta by Dream Circus vaatteita ja kankaita valmistava varkautelainen Dream Circus Oy. Yrityksen tuotteet ovat aitoja ja uniikkeja hyvänmielen tuotteita, joiden valmistuksessa on huomioitu eettisyys ja ekologisuus. Brändin keskeisin arvo on läpinäkyvyys. Kaikki tuotantovaiheet tehdään niin lähellä Varkautta kuin suinkin on mahdollista ja järkevää.

Tutustu tästä kaikkiin Minnan Kotimaista! -Pop up:ssa mukana oleviin yrityksiin:

Tule ja ihastu!

Lue myös

Katso kaikki >