Ota yhteyttä!
Seuraa somessa:

KAUPPAKESKUS MINNAN UUSI LASTENMAAILMA ON AVATTU!

Iskikö lapsille leikkifiilis kesken kauppakeskuspäivän? Onneksi on Kauppakeskus Minnan Lastenmaailma. Astu sisään Lumottuun metsään, jossa perheesi pienimmät saavat päästää leikkifiiliksen ja mielikuvituksen valloilleen!

Kauppakeskus Minnan uuden Lastenmaailman teemana on Lumottu metsä, jossa kaikki lapset ja lapsenmieliset pääsevät seikkailemaan suomalaisesta luonnosta inspiraationsa saaneessa leikkipaikassa! Lumotusta metsästä löytyy lapsien rakastama pallomeri, kiipeilykäytävä sekä erilaisia interaktiivisia pelejä. Myös perheen pienimmille taaperoille on haluttu omistaa oma tila, jossa leikkiä turvallisesti. Taianomaisen tunnelman luomiseksi myös äänet ja valot on huomioitu teeman mukaisesti.

Lastenmaailmasta löytyy myös pieni keittiö sekä ruokailutila. Keittiössä on mikroaaltouuni, jossa voi lämmittää ruuat perheen pienimmille. Samassa tilassa on rauhallinen imetystila verholla.

Asiakaswc:t
Lastenmaailmassa on kaksi asiakaswc:tä, joista toisessa on invawc- ja vaipanvaihtomahdollisuus sekä lasten pikkuinen wc-istuin. Turvallisuus- ja ilkivaltasyistä wc:t ovat lukitut. Asiakkaanamme saat ilmaisen wc:n avauksen lastenmaailman liikkeiden kassalta!

Samasta kerroksesta tutulta paikalta löytyy Lelukauppa Partanen ja nyt uutena liikkeenä Minnaan muuttanut Kaiku Kids -lastenvaateliike. Kaiku Kids on vaate- ja lifestyle myymälä, joka myy laadukkaita ja vastuullisesti tuotettuja lasten sekä aikuisten vaatteita. Kattavasta valikoimasta löytyy monia kotimaisia brändejä kuten Metsola, Kaiko, Mainio & Name it ulkoiluvaatteita.

Lumotun metsän suunnittelussa, kehittämisessä ja tuotannossa on haluttu työllistää kuopiolaisia yrityksiä ja tehdä vastuullisia valintoja

Lumotun metsän ideoinnista ja toteutuksesta vastasi kuopiolainen, elämyksellisiin leikkipaikkoihin erikoistunut, Fantasia Works. Myös kalusteet ovat kuopiolaista käsialaa ja valmistettu paikallisesti Kelloniemessä.

Tiloissa on myös hyödynnetty tehokkaasti kierrätysmateriaaleja ja valittu vastuullisia vaihtoehtoja. Lumotun metsän sisäänkäynnin ECO designmattojen kuiduista 50% on kierrätetyistä muovipulloista. Lindströmin matoissa käytetään noin 32 muovipulloa (0,5l) per m2. Myös Pallomeren pallot on kierrätetty Kauppakeskus Apajan vanhasta pallomerestä.

Olemme halunneet tehdä kaiken voitavan asiakkaidemme ja henkilöstömme terveyden eteen

Tilat on käsitelty Nanoksin antimikrobisella Fotonit® pinnoituksella, joka desinfioi tiloja kestävällä tavalla, myös siivousten välissä tuhoten pinnoilta tehokkaasti virukset, bakteerit ja tartuntataudit. Fotonit® pinnoituksen avulla ratkaistaan hygieniahaasteet kotimaisella ja ympäristöystävällisellä innovaatiolla, joka mahdollistaa meille vastuullisen toiminnan.

Lumotun metsän kalusteet kuten pöydät ja tuolit ovat Woodin kalustemallistoa. Valitsimme Woodin paikallisuuden lisäksi, koska koko kalustemallisto on saatavana antimikrobisilla materiaaleilla varustettuna. Antimikrobiset materiaalit ovat käyttäjälleen turvallisia ja ne hidastavat tutkitusti bakteerien kasvua 99 %:sti, mikä edesauttaa vähentämään bakteeri- ja virusperäisten tartuntojen leviämistä ja tarttumista. Yhdessä hyvän käsihygienian ja säännöllisen siivouksen kanssa antimikrobiset kalusteet vähentävät merkittävästi tartuntojen leviämistä.

Uusi Lastenmaailma on nyt avoinna ja kaikkien asiakkaiden käytössä maksutta.

Taika löytyy täältä! Tervetuloa tutustumaan koko perheen taktiikalla!