Ota yhteyttä!
Seuraa somessa:

Finnkino Scala

Esittely

Vuonna 2013 Kuopioon avattu Finnkino Scala tarjoaa elokuvien ystäville ensiluokkaiset puitteet parhaaseen mahdolliseen katselukokemukseen.

 

Viihdekeskus Minnassa sijaitsevassa Scalassa on yhteensä 7 salia, jotka kaikki on varustettu alan parhailla kuva- ja ääniratkaisuilla. Teatteri on täysin digitaalinen, joten kaikki elokuvat esitetään digitaalisessa muodossa. Teatterissa on käytössä myös Dolbyn 3D-tekniikkaa, ja Dolbyn 3D-lasit ovat aikaisempia laseja merkittävästi kevyemmät ja miellyttävämmät käyttää.

 

Pyrimme kehittämään Scalan elokuvakeskusta jatkuvasti ympäristöystävällisemmäksi. Käytössä on mm. led-valot, jotka kuluttavat vähemmän sähköä ja ovat pitkäikäisempiä. Myös roskien lajitteluun ja kierrätykseen panostetaan.

 

 

Leffaherkut ja -juomat

Voit täydentää leffavierailun Scalassa klassisilla poppareilla ja irtokarkeilla, tai herkutella lämpimällä leffa-aterialla. Elokuvateatterista löytyy myös pop up -baari, josta ostetut juomat saa viedä mukanaan erillisiin anniskelunäytöksiin (mainittu erikseen elokuvan näytöstiedoissa).

 

 

Saapuminen ja pysäköinti

Lähin pysäköinti on Viihdekeskus Minnan pysäköintitiloissa ja suosittelemme tätä asiakaillemme laajempien aukiolojen vuoksi.

Finnkino Scala

kerros-1

Liikkeen sivulle
Finnkino Scala

Finnkino sarjaliput edulliseen hintaan

Osta sarjalippuja Finnkinolta ja käyt elokuvissa edullisemmin. Sarjalippuja voi käyttää kaikkiin normaaleihin elokuvanäytöksiin.