Ota yhteyttä!
Seuraa somessa:

Kuiva huoneilma, päätetyö, päivittäinen pesu, viima ja pakkanen kuluttavat ihon kosteusvarastoja. Talvella iho tarvitseekin syväkosteuttavia aineita.

 

 

Kuivuessaan iho myös herkistyy ja tällöin monet asiat, kuten mekaaninen ärsytys tai kosmetiikka-aineet ärsyttävät ihoa helpommin.  Oireena iho saattaa punoittaa tai kutista.

Kosteus on ihon suojamekanismi, huolehdi siitä hyvin. Helppo keino kasvojen kosteutukseen ja rauhoittamiseen on kosteuttava, alkoholiton ja rauhoittava kasvovesi

Talvi-ihon kotihoito

Suosi talvi-ihon kotihoidossa hyaluronihappoa sisältäviä seerumeita, voiteita ja naamioita. Hyaluronihappo on soluväliaineen rakenneosa ja ihon luonnollinen kosteuttaja. Sitä esiintyy ihmisen kaikissa kudoksissa, jossa sillä on tärkeä rooli kudosten toiminnassa. Hyaluronihappo sitoo itseensä runsaasti vettä (1g sitoo itseensä 300g vettä). Hyaluronihappo kosteuttaa tehokkaasti ihoa ja iho tuntuu kimmoisammalta. Iän myötä hyaluronihapon määrä ihossa vähentyy, iho kuivuu ja rypistyy.

Tee näin:
  1. Puhdista iho päivittäin hellävaraisella puhdistusmaidolla ja kasvovedellä, vältä vaahtoavia ja kuivattavia puhdistusaineita. Käytä kasvovettä aamuin illoin.
  2. Kosteuta ihoa hyvillä hyaluronihappotuotteilla. Käytä seerumia ja voidetta aamuin illoin.
  3. Kuori ihoa rakeettomalla entsyymikuorinnalla 1- 2 x viikossa. Vältä mekaanisia rakeita, ne usein ärsyttävät kuivaa ihoa.
  4. Helli ihoa 1- 2 x viikossa iholle yöksi jätettävillä kosteusnaamioilla.

Mikä ihmeen seerumi?

Seerumit ovat hoidon tehostajia ja ne sisältävät tehoaineita voidetta enemmän. Näin saat kotihoitoon tehokkuutta ja vaikutusta nopeasti. Seerumi valitaan ongelman mukaan eli kosteusköyhälle iholle kosteuttava seerumi, ikääntymiseen kiinteyttävä tai silottava seerumi, väsyneelle harmaalle iholle kirkastava seerumi ja punoittavalle iholle rauhoittava seerumi.

Seerumia käytetään yksinään tai voiteiden alla ihon tarpeiden mukaan joko aamuin tai illoin tai sekä että. Seerumit on tarkoitettu kuuriluontoiseen käyttöön. Käytä siis yksi seerumipullo loppuun päivittäin, kunnes tuote loppuu. Sen jälkeen on hyvä pitää noin kuukauden tauko ennen uuden seerumin aloitusta. Ihon on hyvä saada toimia myös luonnollisesti ihona, ettet laiskista oman ihosi toimintoja. Tällöin ongelmaksi voi muodostua myös ylihoidettu iho, joka toimii huonosti, eikä mikään aine enää vaikuta.

Kosmetologi Jaana Louhoksen (Kauneushoitola Eila Mytkäniemi) suosikkituotteet talveen:

1. Sothys Spa Lotion Comfort, rauhoittava ja kosteuttava kasvovesi. Iho rauhoittuu ja kosteutuu välittömästi. (30,50 €/ 200ml)

2. Sothys Masque Hydra- Lissant, yöksi jätettävä tehokas kosteusnaamio kasvoille ja silmienympäryksille. Välitön kosteutus ja sileä iho. (57 €/ 50ml)

3. Cliniccare Refresh Serum, hyaluronihapposeerumi antaa nuorekkaan hehkun ja sileyden. (53 €/50 ml)

4. Sothys Desquacrem entstyymikuorinta. Säteilevän raikas ja pehmeä iho. (44.50 €/ 50 ml)

Hyvillä tuotteilla ihosi pysyy kimmoisana ja elinvoimaisen kosteana läpi talven!

 

https://www.kauneushoitolamytkaniemi.fi/

Lue myös

Katso kaikki >