Ota yhteyttä!
Seuraa somessa:

Kauppa- ja viihdekeskus Minnasta keskustan uusi lapsiperheiden kohtaamispaikka!

 

Kauppakeskus Minnan alakerta kokee ison remontin kevään aikana, kun kauppakeskuksen puolelle Lelukauppa Partasen kanssa samaan kerrokseen toteutetaan koko perheen lasten maailma.

”Kuopion keskustasta on puuttunut kunnon lasten leikkitila sekä tasokkaat hoitotilat ja palvelut lapsiperheille. Vastaamme nyt asiakkaiden toiveisiin ja luomme Minnaan koko kerroksen kattavan lasten maailman” iloitsee kauppakeskuspäällikkö Auli Ekdahl.

Minnan uudesta lasten maailmasta tulee kokonaisvaltainen elämys, jonka teemana on ”Lumottu metsä”. Lapset ja lapsenmieliset pääsevät seikkailemaan suomalaisesta luonnosta inspiraatiota saaneessa leikkipaikassa. Tilaan on tulossa muun muassa pallomeri, kiipeilykäytävä sekä erilaisia interaktiivisia pelejä. Myös äänet ja valot on huomioitu teeman mukaisesti. Lisäksi tiloihin tulee uusi lastenhoitohuone, jossa lasten ruokkiminen ja imettäminen sujuu mukavasti.

Lasten maailman kanssa samasta kerroksesta löytyy jo Lelukauppa Partanen ja uutena vuokralaisena Minnaan siirtyy myös lastenvaateliike Kaiku Kids. ”Minnaan on toivottu lastenvaateliikettä, joten olemme iloisia että Kaiku Kids tulee täydentämään lapsiperheiden valikoimaa. Remontoitavaan kerrokseen on mahdollista järjestää liiketilaa vielä muillekin konseptiin sopiville liikkeille” Ekdahl vinkkaa.

Lastenmaailman rakennustyöt aloitetaan kevään 2022 aikana ja avajaisia on tarkoitus juhlia huhtikuussa. Leikkitila on suunniteltu yhdessä kuopiolaisen teemapuistoihin erikoistuneen Fantasia Worksin kanssa.

Lisätiedot:

Auli Ekdahl
Kauppakeskuspäällikkö, Kauppa- ja viihdekeskus Minna
auli.ekdahl@cbre.com

050 388 3452

 

 

Lue myös

Katso kaikki >